Gevelrenovatie Antwerpen

Aarts van Remoortere is gespecialiseerd in gevelrenovatie in Ekeren, Schoten, Brasschaat, Wilrijk en Edegem. Aarts van Remoortere is gevestigd in Antwerpen, dus zijn wij ook uw aangewezen partner voor gevelrenovatie in Antwerpen. Een groot voordeel van gevelrenovatie door Aarts van Remoortere is, dat u maar liefst tien jaar waarborg krijgt.

Wanneer is het tijd voor gevelrenovatie Antwerpen?

Gevelrenovatie is nodig als uw gevels erg vervuild zijn en uw voegen in slechte staat verkeren. Ook bij scheuren in uw muur is gevelrenovatie de oplossing. Alleen gevelreiniging laten uitvoeren, is dan niet meer afdoende om uw gevels te herstellen.

Gevelrenovatie Antwerpen in stappen

Gevelrenovatie doen wij in vier verschillende stappen. Waarbij de eerste stap is om het oude voegwerk te verwijderen. Een voeg is in principe niets anders dan een dun laagje beton van ongeveer een centimeter. Beton is pas waterdicht als het tenminste 20 centimeter dik is. Daarom maakt een voeg uw gevel ook nooit waterdicht en wordt er cement als bindmiddel gebruikt. Het voegwerk heeft niet alleen een esthetisch aspect, maar beschermt ook het metselwerk. Daarom is nieuw voegwerk van belang bij gevelrenovatie.

 • Stap 1: Voegwerk verwijderen
  Aarts van Remoortere verwijdert uw oude voegen eerst door ze uit te slijpen om ze vervolgens uit te hakken. Hierbij hakken wij de voegen vierkant uit en verwijderen we ook oude cementspecieresten. Nu is uw gevel klaar voor stap 2.
 • Stap 2: Gevelreiniging
  Uw gevels kunnen wij op verschillende manieren reinigen, namelijk door middel van stoom cleanen (ook wel hogedrukreiniging genoemd), chemisch reinigen of zandstralen. Afhankelijk van de mate van vervuiling van uw gevels, kiezen wij een van deze technieken. Lees meer over onze gevelreiniging.
 • Stap 3: Nieuw voegwerk aanbrengen
  Afhankelijk van het oude voegwerk, kiezen wij voor dezelfde soort voegen. Er zijn twaalf verschillende soorten voegen. Ook een combinatie van verschillende soorten voegen wordt vaak gebruikt.
 • Stap 4: Nabehandeling
  Draag er zorg voor dat uw voegwerken niet te snel uitdrogen, want dan werkt de hechting niet meer optimaal. Besproei daarom uw voegen regelmatig met water en geniet langer van uw gevelrenovatie.
Foto Foto Foto