Preloader Close

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Professionele gevelreiniging

Regelmatige gevelreiniging zorgt ervoor dat uw gevels langer in goede staat blijven. Op die manier voorkomt u vroegtijdige gevelrenovatie. Aarts- Van Remoortere is een vakkundig bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in gevelrenovatie en gevelreiniging. Voor gevelreiniging in regio Antwerpen, moet u dus bij Aarts- Van Remoortere zijn.

Meer weten?
Contacteer ons gerust!

Bel naar: 03-647 20 11
Of mail naar: info@aarts-vanremoortere.be

Aarts- Van Remoortere

Al jarenlang
Nummer 1 op het gebied van gevelwerken

product-details-3
history-2

Professioneel en vakkundig

Wanneer u ons inschakelt voor een van onze werken, kunt u rekenen op kwaliteit. Door het gebruik van duurzaam materiaal kunnen de werken lange tijd mee. Wij zorgen steeds voor een strakke afwerking.

Contact

Soorten gevelreiniging

De gekozen techniek voor uw gevelreiniging hangt af van de mate van vervuiling:

Stoom cleanen of hogedrukreiniging: Als uw gevels slechts licht vervuild zijn, is het voldoende om met de hogedrukspuit uw gevels schoon te spuiten. Lichte vervuiling is bijvoorbeeld aanslag van uw gevels door mos en algen. Dit vuil lost op door gebruik van warm water en door de druk komt het vuil los van uw gevels.

Chemisch reinigen: Bij gevelrenovatie voor gevels die sterker vervuild zijn, bijvoorbeeld met verfresten of roet, is chemisch reinigen nodig. Bij deze techniek brengt Aarts- Van Remoortere eerst het chemische reinigingsmiddel aan. We laten het reinigingsmiddel even intrekken, waarna het vuil vanzelf loslaat.

  • Stralen / Zandstralen: Afhankelijk van uw gevel en de mate van vervuiling wordt het straalmiddel (dit kan zand zijn, maar bijvoorbeeld ook kalk) met water gemengd. Deze mengeling wordt zacht tegen uw gevel aangeblazen en schraapt als het ware het vuil van uw gevel. Dit vangen wij op en voeren wij verantwoord af. Stralen wordt veelal gebruikt bij vervuiling zoals graffiti.

Ook het type gevel dat u heeft, speelt een rol bij de keuze voor gevelreiniging.

Na gevelreiniging

Na de gevelreiniging is het van belang om uw gevel te impregneren. Dit is als het ware een beschermlaagje voor uw gevel zodat water en vocht niet meer uw gevel binnendringen. Daarnaast zorgt het impregneren van uw gevel ervoor dat schimmelvorming en vorstschade niet (meer) mogelijk is. Bovendien wordt uw gevel brandwerend door impregneren. Impregneren heeft alleen maar voordelen dus!

Meer weten over de gevelreiniging van Aarts- Van Remoortere? Neem contact met ons op voor een gratis bestek op maat!