Preloader Close

Gevelwerken

Gevelwerken

Gevelwerken in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw gevelwerken in regio Antwerpen? Aarts- Van Remoortere, gevestigd in Antwerpen, staat voor u klaar! Met meer dan 40 jaar ervaring in gevelwerken bent u bij Aarts van Remoortere verzekerd van een hoge mate van professionaliteit en vakkundigheid.

Meer weten?
Contacteer ons gerust!

Bel naar: 03-647 20 11
Of mail naar: info@aarts-vanremoortere.be

Aarts- Van Remoortere

Al jarenlang
Nummer 1 op het gebied van gevelwerken

product-details-3
history-2

Professioneel en vakkundig

Wanneer u ons inschakelt voor een van onze werken, kunt u rekenen op kwaliteit. Door het gebruik van duurzaam materiaal kunnen de werken lange tijd mee. Wij zorgen steeds voor een strakke afwerking.

Contact

Soorten gevelwerken

Voor gevelreiniging en gevelrenovatie kunnen wij verschillende technieken gebruiken:

  • Zandstralen en voegen: Na verloop van tijd kunnen uw gevels door milieu- en weersinvloeden vervuilen en beschadigd raken. Door uw gevels te zandstralen (gevelreiniging onder lage druk) en vervolgens te voegen (gevelrenovatie), zorgt Aarts- Van Remoortere ervoor dat uw gevels zo goed als nieuw zijn. Het aangezicht van uw huis ziet er dan ook weer zo goed als nieuw uit.

  • Chemisch reinigen en hogedrukreiniging; Soms is het niet mogelijk om door zandstralen en voegen uw gevel te reinigen. In dat geval kunt u ook kiezen voor chemisch reinigen. Bij chemisch reinigen brengen wij een mengsel van chemische stoffen aan op uw gevel die het vuil losweekt en oplost. Vervolgens spuiten we uw gevel erna met de hogedrukreiniger grondig schoon. Een bijkomend voordeel van chemisch reinigen is dat dit in veel gevallen voordeliger is dan reinigen door middel van zandstralen.

Uiteraard gebruiken wij bij onze gevelwerken alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast krijgt u tien jaar waarborg op onze gevelwerken. Waarom nog langer aarzelen? Bij Aarts- Van Remoortere kunt u terecht voor een gratis bestek. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.