Preloader Close

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie, gevelreiniging
en gevelwerken

Aarts- Van Remoortere is gespecialiseerd in gevelrenovatie. Daarbij richten wij ons op gevelrenovatie in regio Antwerpen. Voor al uw gevelwerken en gevelreiniging staat Aarts- Van Remoortere dan ook graag tot uw dienst. Denkt u bijvoorbeeld aan sierpleister en isolatiepleisters, minerale pleisters, zandstralen en voegen of chemisch reinigen en hogedruk reinigen.

Kwalitatieve producten:

Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Daarom werkt Aarts- Van Remoortere ook uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten zoals Caparol of Parex. Caparol is marktleider op het gebied van bouwverven zoals muurverf, lakverf of vloercoatings in Duitsland, Oostenrijk en Turkije. Parex is een toonaangevend Engels bedrijf op het gebied van specialistisch materiaal zoals mortel voor pleisterwerken.

Meer weten?
Contacteer ons gerust!

Bel naar: 03-647 20 11
Of mail naar: info@aarts-vanremoortere.be

Aarts- Van Remoortere

Al jarenlang
Nummer 1 op het gebied van gevelwerken

product-details-3
history-2

Professioneel en vakkundig

Wanneer u ons inschakelt voor een van onze werken, kunt u rekenen op kwaliteit. Door het gebruik van duurzaam materiaal kunnen de werken lange tijd mee. Wij zorgen steeds voor een strakke afwerking.

Contact

Onze dienstverlening

Door onze jaren aan ervaring en uitgebreide vakkennis, helpen wij onze klanten op verschillende vlakken. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Zandstralen en voegen: Na verloop van tijd kunnen uw gevels door milieu- en weersinvloeden vervuilen en beschadigd raken. Door uw gevels te zandstralen (gevelreiniging onder lage druk) en vervolgens te voegen, zorgt Aarts- Van Remoortere ervoor dat uw gevels zo goed als nieuw zijn. Het aangezicht van uw huis ziet er dan ook weer zo goed als nieuw uit.


 • Chemisch reinigen en hogedrukreiniging; Soms is het niet mogelijk om door zandstralen en voegen uw gevel te reinigen. In dat geval kunt u ook kiezen voor chemisch reinigen. Bij chemisch reinigen brengen wij een mengsel van chemische stoffen aan op uw gevel die het vuil losweekt en oplost. Vervolgens spuiten we uw gevel erna met de hogedrukreiniger grondig schoon.
 • Sierpleister en isolatie pleisters: Voor de afwerking van uw gevels gebruiken wij sierpleisterwerken. Niet alleen ziet dit er mooi uit, ook is uw gevel beter beschermd. Met sierpleister krijgt uw gevel een strak en glad uiterlijk. Daarnaast kunt u ook kiezen om uw gevels te isoleren met isolatiepleisters.

 • Minerale pleisters: Heeft u liever een ruwe(re) afwerking van uw buitengevels, dan gebruikt Aarts- Van Remoortere hiervoor minerale pleisters, ook wel kalkpleisters genoemd.

 • Gyproc muren en plafonds: Aarts- Van Remoortere realiseert met behulp van gipsplaten snel en eenvoudig valse plafonds, voorzetwanden of scheidingswanden in uw woning of woonhuis. Gyprocwerken zorgen tevens voor een goede geluidsisolatie.

Andere werkzaamheden

Naast gevelrenovatie, gevelreiniging en gevelwerken kunt u ook contact opnemen met Aarts- Van Remoortere voor de volgende diensten:

 • Dakgootrenovatie: Door dakgootbekleding aan te brengen, gaan uw dakgoten weer tientallen jaren langer mee en verhelpt u kleine beschadigingen. Ook hoeft u niet direct uw hele dakgoot te vervangen, wat kosten bespaart. Kies voor dakgootbekleding met PVC of hout. Een dakgoot van PVC is onderhoudsvriendelijk en sterk, terwijl een dakgootbekleding van hout een uniek en authentiek karakter aan uw huis geeft.

 • Kleine dakwerken zoals EPDM-dakwerken: EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en is een synthetisch rubber. EPDM is eenvoudig op uw dak aan te brengen door de zelfklevende folie. EPDM bestaat uit één laag en brengen wij naadloos aan op uw dak. Het materiaal heeft veel voordelen. Het synthetische rubber is waterdicht, milieuvriendelijk, vergt geen onderhoud en gaat tientallen jaren mee.
 • Boring tegen opstijgend vocht: Om vochtige gevels te voorkomen, zorgt Aarts- Van Remoortere voor het injecteren van uw muren met een vloeistof die opkomend vocht tegenhoudt. Deze vloeistof injecteren wij in een horizontale mortelvoeg onderaan uw gevel. De vloeistof verspreidt zich vanzelf en zorgt voor een definitieve vochtbarrière.

   

 • Plaatsing van badkamers en keukens: Badkamers en keukens plaatsen is een vak apart. Schakel Aarts- Van Remoortere in voor een vlotte en vakkundige plaatsing en installatie van uw badkamer en keuken.