Gevelwerken

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw gevelwerken in Ekeren, Schoten, Brasschaat, Wilrijk en Edegem? Aarts van Remoortere, gevestigd in Antwerpen, staat voor u klaar! Omdat het bedrijf in Antwerpen is gesitueerd kunt u voor gevelwerken in Antwerpen uiteraard ook contact met mij opnemen. Met meer dan 40 jaar ervaring in gevelwerken bent u bij Aarts van Remoortere verzekerd van een hoge mate van professionaliteit en vakkundigheid.

Gevelwerken zijn belangrijk

De gevels en het straatwerk zijn het visitekaartje van uw bedrijf of uw huis. U wilt natuurlijk een goede indruk maken op uw bezoekers of visite. Daarom is het verstandig om regelmatig gevelwerken te laten uitvoeren om uw gevels weer nieuw leven in te blazen. Denkt u bij onze gevelwerken bijvoorbeeld aan gevelreiniging en als dat niet voldoende is gevelrenovatie.

Soorten gevelwerken

Voor gevelreiniging en gevelrenovatie kunnen wij verschillende technieken gebruiken:

  • Zandstralen en voegen: Na verloop van tijd kunnen uw gevels door milieu- en weersinvloeden vervuilen en beschadigd raken. Door uw gevels te zandstralen (gevelreiniging onder lage druk) en vervolgens te voegen (gevelrenovatie), zorgt Aarts van Remoortere ervoor dat uw gevels zo goed als nieuw zijn. Het aangezicht van uw huis ziet er dan ook weer zo goed als nieuw uit.
  • Chemisch reinigen en hogedrukreiniging; Soms is het niet mogelijk om door zandstralen en voegen uw gevel te reinigen. In dat geval kunt u ook kiezen voor chemisch reinigen. Bij chemisch reinigen brengen wij een mengsel van chemische stoffen aan op uw gevel die het vuil losweekt en oplost. Vervolgens spuiten we uw gevel erna met de hogedrukreiniger grondig schoon. Een bijkomend voordeel van chemisch reinigen is dat dit in veel gevallen voordeliger is dan reinigen door middel van zandstralen.

Uiteraard gebruiken wij bij onze gevelwerken alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast krijgt u tien jaar waarborg op onze gevelwerken. Waarom nog langer aarzelen? Bij Aarts van Remoortere kunt u terecht voor een gratis bestek. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Foto Foto Foto